Actorul John Malkovich, care interpreteaza adeseori in filmele sale roluri de psihopati si raufacatori, a salvat viata unui barbat, joi, in orasul canadian Toronto.

Potrivit publicatiei Toronto Star, John Malkovich se afla pe strada, fumand o tigara, atunci cand Jim Walpole, un barbat in varsta de 77 de ani, s-a impiedicat si a cazut peste bara de jos a unui esafodaj metalic, sectionandu-si traheea, scrie MEDIAFAX.

Portarul unui hotel din apropiere a asistat la aceasta scena. El spune ca John Malkovich a alergat spre Jim Walpole si i-a facut un punct de compresie peste zona sectionata, ajutandu-l sa reziste astfel pana la sosirea ambulantei. John Malkovich a incercat sa il linisteasca pe Jim Walpole atat cat i-a stat in putere, repetandu-i fara incetare sa nu isi faca griji, pentru ca "sistemul medical este foarte bun acolo" (in Canada, n.r.).

Dupa o operatie rapida si 10 puncte de sutura, pacientul a fost salvat si viata lui nu mai este in pericol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.