Cantareata columbiana Shakira a devenit membra a Institutului Mensa, renumita organizatie a persoanelor cu un coeficient de inteligenta foarte ridicat (minimum 130), care reprezinta doar 2% din populatia lumii.

Potrivit site-ului Sinembargo, cu un coeficient de inteligenta de 140, Shakira a fost admisa ca membra a Institutului Mensa, o organizatie internationala a oamenilor supradotati, ai carei membri obtin rezultate superioare la testele de inteligenta, comparativ cu 98% din populatia lumii.

Shakira nu este singura celebritate membra Mensa, printre vedetele cu un mare coeficient de inteligenta numarandu-se Madonna (140), Quentin Tarantino (160) si James Woods (180), scrie MEIDAFAX.

De-a lungul carierei sale, Shakira a primit numeroase premii, printre care 2 Grammy, 8 Latin Grammy si a fost nominalizata la premiile Globul de Aur. Albumele Shakirei s-au vandut in peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.