Concertul pe care Joe Cocker il va sustine in Bucuresti pe 4 august, programat initial la complexul Romexpo, va fi mutat la Sala Palatului, ora de incepere a show-ului ramanand aceeasi, 20.00, informeaza organizatorii.

"Cred ca este cea mai buna alegere. La inceputul lunii august se anunta multe zile ploioase si nu ne dorim sa compromitem un astfel de spectacol. Sa fii martor la un concert al lui Joe Cocker este o adevarata sarbatoare, iar din pacate numarul celor care se vor putea bucura de acest eveniment va fi limitat la 4.000, capacitatea maxima a Salii Palatului. Joe Cocker este un artist care oricand poate umple o sala de 10-12.000 de locuri, dar, din pacate pentru Bucuresti, o astfel de sala ramane doar un proiect pe hartie. Putinele bilete ramase nevandute se vor pune in vanzare incepand de vineri", spune Sorin Sararu, de la Project Events.

Pretul biletelor va ramane acelasi, 135 de lei, 200 de lei, 300 de lei, 400 de lei si 750 de lei (VIP), in functie de categoria de loc. Biletele achizitionate anterior trebuie insa sa fie schimbate pentru ca sectoarele initiale de la Romexpo nu corespund in totalitate celor de la Sala Palatului. Organizatorii ii asigura insa pe cei care au cumparat deja bilete ca vor beneficia de cele mai bune locuri corespunzatoare categoriilor de pret din noul spatiu. Schimbarea biletelor se poate face la sediul Project Events din Bucuresti (str. Dr. Petre Herescu, nr. 30), incepand de vineri. Informatii detaliate pot fi obtinute folosind adresele de e-mail florin@projectevents.ro, iulian@projectevents.ro sau la numerele de telefon 0735.869.831, 0735.869.829. Bilete mai pot fi gasite la Sala Palatului, magazinele Biletoo din Unirea Shopping Center si Cinema Patria, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Palatul National al Copiilor si statia de metrou Unirii 1, precum si de pe site-urile biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro si eventim.ro.

Concertul este organizat de Project Events, in colaborare cu Marshall Arts, scrie MEDIAFAX.

Concertul de la Sala Palatului face parte din turneul ''Fire It Up Summer Tour'', ce promoveaza cel mai recent album al lui Joe Cocker, ''Fire It Up', care contine atat melodii clasice, de suflet, balade romantice, cat si piese pline de energie si vigoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.