Concertul pe care trupa Uriah Heep trebuia sa il sustina la Bucuresti, pe 11 iunie, a fost anulat, organizatorii motivand decizia suspendarii show-ului prin "interesul redus al publicului spectator din Romania".

Persoanele care si-au cumparat bilete pentru acest concert isi vor putea recupera contravaloarea acestora incepand de marti, 11 iunie, de la punctele de vanzare sau sediul companiei de ticketing de unde au fost achizitionate.

"Organizatorii isi cer scuze pentru producerea unor eventuale neplaceri si promit sa revina in scurt timp cu vesti bune pentru toti iubitorii de concerte live de calitate", se arata in acelasi comunicat, scrie MEDIAFAX.

Fondata in 1969, Uriah Heep este una dintre cele mai faimoase trupe rock britanice.

Printre piesele de succes lansate de acest grup se numara "July Morning", "Lady in Black", "Easy Livin" si "Gipsy Queen".

Trupa Uriah Heep a venit pentru prima data in Romania la festivalul Rock '92, iar zece ani mai tarziu a fost invitata de onoare la concertul aniversar "Iris - 25 de ani". De atunci, formatia a revenit de multe ori in Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.