Actrita americana Jennifer Love Hewitt, in varsta de 34 de ani, a anuntat ca este insarcinata si va deveni mama in a doua jumatate a acestui an.

Acesta va fi primul copil al actritei americane cu partenerul ei de viata, actorul Brian Hallisay.

Brian Hallisay, in varsta de 34 de ani, joaca alaturi de Jennifer Love Hewitt in serialul de televiziune "The Client List", produs si difuzat de postul Lifetime, scrie MEDIAFAX.

Jennifer Love Hewitt este cunoscuta pentru rolul din productia de televiziune "Party of Five", a companiei Fox. De asemenea, Hewitt a jucat in filmul "Stiu ce ai facut asta-vara/ I Know What You Did Last Summer", dar si in continuarea acestuia - "N-am uitat ce-ai facut asta-vara/ I Still Know What You Did Last Summer". Actrita poate fi vazuta in prezent in serialul "Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer", in care joaca rolul Melindei Gordon, o tanara care poate sa comunice cu fantomele care nu au parasit lumea terestra. Ea lucreaza in aceasta perioada si la un episod pentru show-ul TV "Hot in Cleveland".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.