Kate Winslet este insarcinata cu cel de-al treilea copil al sau, care se va naste "spre sfarsitul acestui an", a anuntat purtatorul de cuvant al actritei, citat de accesshollywood.com.

Acesta este primul copil al actritei Kate Winslet cu cel de-al treilea sot al sau, Ned Rocknroll - nepotul miliardarului Richard Branson, fondatorul Virgin Group -, cu care s-a casatorit in decembrie 2012.

Kate Winslet, in varsta de 37 de ani, are o relatie cu Ned Rocknroll, in varsta de 34 de ani, din toamna anului 2011.

Ned Rocknroll s-a despartit in 2011 de sotia lui, Eliza, fiica in varsta de 24 de ani a vicontelui Cowdray, cu care s-a casatorit in 2009.

Kate Winslet a fost preferata criticilor in ultimii ani, primind, in 2009, Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" si un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformistii/ Revolutionary Road", un film care portretizeaza evolutia si degradarea casniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes, fostul ei sot, scrie MEDIAFAX.

Kate Winslet si Sam Mendes, care s-au despartit la inceputul anului 2010, dupa o casnicie de sapte ani, au un fiu, Joe, in varsta de 9 ani, si au crescut-o impreuna pe Mia, in varsta de 12 ani, fiica actritei britanice cu primul ei sot, regizorul Jim Threapleton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.