Stefan Banica Jr. a acuzat-o mai pe fata mai pe ascuns pe fosta sa sotie ca a comis adulter in timpul casniciei lor.

Stefan Banica a declarat: "Din momentul in care am divortat, fosta mea sotie e libera sa faca tot ce vrea, ca si mine de altfel. Sigur, drumurile in Turcia din ultimii doi ani si pozitia neclara vis-a-vis de presupusa ei relatie a trezit noi speculatii. Potrivit celor aparute in presa rezulta ca relatia dintre ei ar fi din timpul casatoriei noastre, insa nu vreau comentez. Din respect pentru fiica mea, dar si pentru mine, nu vreau sa vorbesc despre asta".

Andreea Marin a dezvaluit ca relatia sa cu fizioterapeutul turc dateaza de trei luni -divortul de Stefan Banica avand loc in urma cu 5 luni- si a declarat, invitata in emisiunea Happy Hour, ca a fost deranjata de comentariile fostului sau sot.

"M-a surprins ca Stefan a facut o speculatie pe tema relatiei mele, ca ar fi inceput in timpul casniciei. Si despre el s-au spus multe si eu nu am fost altfel decat alaturi de el. M-a deranjat. Eu sunt un om care a luptat mult pentru casnicia lui, pana la capat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.