Cel de-al saselea film din franciza "Furios si iute" s-a mentinut, pentru al doilea weekend consecutiv, pe primul loc in box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de societatea Exhibitor Relations.

Filmul regizat de Justin Lin, cu Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker si Michelle Rodriguez in rolurile principale, a avut incasari de 34,5 milioane de dolari de vineri pana duminica, in cinematografele nord-americane.

Pe locul al doilea a debutat thrillerul "Now You See Me: Jaful perfect", cu Morgan Freeman, Woody Harrelson, Michael Caine si Isla Fisher, care a obtinut incasari de 28 de milioane de dolari. Aceasta pelicula prezinta jafurile puse la cale cu multa imaginatie de patru magicieni iluzionisti, urmariti de FBI.

Filmul SF "1.000 post Terra/ After Earth", in care Will Smith si Jaden Smith intruchipeaza un tata si un fiu constransi sa coboare pe Terra dupa ce omenirea a fost evacuata de pe planeta, a debutat pe pozitia a treia, cu incasari de 27 milioane de dolari.

Filmul SF "Star Trek in intuneric 3D/ Star Trek Into Darkness" a coborat de pe a treia pe a patra pozitie, cu incasari de 16,4 de milioane de dolari la sfarsitul saptamanii trecute. Noul film din universul cult "Star Trek" este produs si regizat de J. J. Abrams si ii are pe Chris Pine in rolul Capitanului Kirk si Zachary Quinto in cel al celebrului Spock. In timp ce se intoarce acasa, echipajul de pe Enterprise trebuie sa faca fata unor forte "teroriste" implacabile din sanul propriei organizatii, determinandu-l pe Capitanul Kirk sa lanseze o vanatoare de capete, pentru a-l neutraliza pe acela care reprezinta el insusi o arma de distrugere in masa, scrie MEDIAFAX.

Pe pozitia a cincea s-a mentinut animatia "Regatul secret/ Epic", care a avut incasari tot de 16,4 milioane de dolari in weekendul premierei. Bazat pe o carte pentru copii scrisa de William Joyce, filmul beneficiaza de vocile actorilor Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Colin Farrell si Beyoncé Knowles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.