Trupa americana Pink Martini revine la Bucuresti, pe 15 octombrie, pentru a sustine un concert la Sala Palatului.

Trupa americana Pink Martini revine la Bucuresti, pe 15 octombrie, pentru a sustine un concert la Sala Palatului, informeaza organizatorii spectacolului, Events.

Trupa Pink Martini, fermecatoarea combinatie de musical si world music, revine pentru o noua degustare de calibru la Sala Palatului, pe 15 octombrie. Cu senzationala Storm Large din nou la ancora si Thomas Lauderdale (pian), fanii se pot astepta la un concert de zile mari, asa cum Pink Martini a avut intotdeauna la Bucuresti.

Pe 15 octombrie, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele intra in vanzare de luni, 3 iunie, si sunt disponibile la preturile de 240 de lei, 200 de lei, 170 de lei, 140 de lei si 110 lei, in functie de distanta fata de scena.

Biletele pot fi cumparate online, de pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). In perioada 3 - 5 iunie inclusiv, toate biletele, cu exceptia categoriei VIP (240 de lei), au 10% discount.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.