Soprana romana Angela Gheorghiu inregistreaza un nou single cu piesa "Copacul", semnata de compozitorul Zsolt Kerestely.

Dupa colaborarea cu Holograf, pentru piesa "Nu mai e timp", Angela Gheorghiu revine in atentia iubitorilor muzicii cu un nou single. De data aceasta, soprana a ales sa interpreteze una dintre cele mai importante piese ale muzicii usoare romanesti, "Copacul", semnata de compozitorul Zsolt Kerestely si lansata de Aurelian Andreescu.

Inregistrarea melodiei a avut loc in studiourile Societatii Romane de Radiodifuziune, alaturi de Orchestra Nationala Radio, avandu-l la pupitrul dirijoral pe Tiberiu Soare. La inregistrare, soprana l-a avut ca orchestrator chiar pe compozitorul piesei - Zsolt Kerestely, piesa fiind masterizata in celebrul studio Abbey Road din Londra, scrie MEDIAFAX.

Videoclipul acestei piese va fi lansat in curand, fiind realizat de Bobby Paunescu (regie) si Viorel Sergovici (imagine).

In ultimii ani, Angela Gheorghiu a interpretat melodia "Copacul" pe unele dintre cele mai importante scene ale lumii, inclusiv la O2 Arena din Londra.

Melodia "Copacul", interpretata de Angela Gheorghiu si contratenorul Cezar Ouatu, a putut fi ascultata si de publicul roman pe 25 mai, in concertul de la Bucuresti al tenorului italian Andrea Bocelli. Tenorul a cantat pentru prima data pentru romani intr-un concert foarte apreciat si indelung aplaudat, care a avut-o ca invitata de onoare pe soprana romana Angela Gheorghiu, care i-a sedus cu vocea sa pe cei peste 20.000 de spectatori prezenti la spectacol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.