Actorul american Philip Seymour Hoffman a dezvaluit intr-un interviu recent faptul ca s-a internat pentru 10 zile, la inceputul acestei luni, intr-o clinica de dezintoxicare, din cauza abuzului de heroina.

Starul american, recompensat cu premiul Oscar pentru rolul din filmul "Capote", a avut probleme cu dependenta in trecut, dar nu mai consumase droguri de peste 23 de ani, scrie MEDIAFAX.

In varsta de 45 de ani, Philip Seymour Hoffman a declarat pentru site-ul TMZ.com ca problemele sale au aparut in urma cu un an, atunci cand a devenit dependent de medicamente prescrise. In ultimele luni, starul american a reinceput sa consume heroina si a inteles ca are nevoie de tratament medical de specialitate.

Actorul spune ca a consumat heroina timp de o saptamana, iar apoi s-a internat pentru 10 zile intr-o clinica specializata in tratarea dependentei, din care s-a externat pe 24 mai.

Actorul le-a multumit prietenilor si familiei sale pentru faptul ca l-au ajutat sa treaca cu bine peste aceasta problema si spune ca a inceput deja filmarile pentru un nou proiect cinematografic, care este turnat in Europa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.