Tribunalul Bucuresti a decis, miercuri, eliberarea conditionata a lui Tudor Sisu, dupa executarea a doua treimi din pedeapsa de patru ani de inchisoare primita in dosarul in care a fost judecat pentru trafic de droguri.

In 16 aprilie, Judecatoria Sectorului 4 a admis propunerea de liberare conditionata a lui Tudor Sisu, formulata de Comisia pentru individualizarea regimului de executare al pedepselor privative de liberate din cadrul Penitenciarul Bucuresti - Jilava.

Sentinta a fost contestata de procurori la Tribunalul Bucuresti, care miercuri a respins recursul si a mentinut decizia Judecatoriei Sectorului 4.

Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva, astfel ca Tudor Sisu urmeaza sa fie eliberat din Penitenciarul Jilava, dupa ce a executat doua treimi din pedeapsa de patru ani de inchisoare primita in dosarul in care a fost judecat pentru trafic de droguri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.