Suede si The XX se numara printre trupele care vor canta la Festivalul Summer Well, care se va desfasura pe 10 si 11 august, la domeniul Stirbey

Noul album al trupei Suede, "Bloodsports", a aparut anul acesta si criticii il considera unul dintre cele mai bune "comeback-uri" din istoria recenta a muzicii britanice.

Albumul de debut al trupei The XX, lansat in 2009, a fost inclus pe lista celor mai bune materiale discografice ale anului de publicatiile Rolling Stone si NME. In 2010, trupa a primit premiul Mercury pentru cel mai bun album al anului, iar in 2013 a fost nominalizata la Brit Awards, la categoria "Best British Group". Cel mai nou cantec al formatiei, "Together", apare pe coloana sonora a filmului "The Great Gatsby".

The Vaccines si The Courteeners se numara, de asemenea, printre trupele care vor concerta la festivalul Summer Well 2013. Acestora li se alatura The 1975, AlunaGeorge, Eugene McGuinness, Everything Everything, Spector si The Family Rain.

Abonamentele valabile pentru ambele zile de festival pot fi achizitionate din reteaua Orange Shop si online, de pe www.easytickets.ro. Pretul unui abonament este de 129 de lei pana pe 15 iunie, 149 de lei in perioada 16 iunie - 9 august si 169 de lei in zilele de festival (pe 10 si 11 august, abonamentele vor putea fi cumparate numai de la intrarea in spatiul festivalului).

Citeste si 10 festivaluri de muzica pentru vara 2013


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.