Studiourile Universal vor deschide un parc tematic inspirat din celebrul serial de desene animate "Familia Simpson" in orasul american Orlando, in vara acestui an.

Taverna lui Moe, chioscul cu gogosi si magazinul cu reviste de benzi desenate vor fi cateva dintre tentatiile noului parc.

Presedintele Fox Consumer Products, Jeffrey Godsick, a declarat: "Fanii vor putea trai si respira aerul orasului Springfield cand vor vizita statuia lui Jebediah, Krusty Burger si Taverna lui Moe".

"Familia Simpson", un show creat de Matt Groening, a castigat 27 de premii Emmy si este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat in prime time in SUA. De la lansarea lui, in 1989, "Familia Simpson" a avut o serie de invitati speciali, precum Paul McCartney si Elizabeth Taylor, care si-au imprumutat vocea unor personaje din serial. Protagonistii productiei sunt Homer Simpson, un tata de familie lenes, dar inventiv, Marge Simpson, sotia lui Homer si o mama grijulie, si copii Bart, Lisa si Maggie. Cei cinci locuiesc in orasul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scara mai mica a intregii societati americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, sa abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia si politica internationala, scrie MEDIAFAX.

Serialul "Familia Simpson" a introdus expresia "D'oh!" in Oxford English Dictionary, iar membrii indragitei familii au o stea pe Hollywood Walk of Fame.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.