Deputatul PDL Roberta Anastase a declarat, marti, ca va avea invitati la nunta sa si oameni politici din foarte multe partide, chiar si din USL, ca rochia sa de mireasa va avea culoarea "ivoire", iar culorile nuntii vor fi "corai si ivoire".

"Este in lucru rochia si sper sa fie una frumoasa, asa imi doresc. Culoarea va fi ivoire, pentru ca si culorile nuntii sunt corai si ivoire", a precizat Anastase, transmite MEDIAFAX.

Anastase a aratat, intrebata daca va veni si presedintele Traian Basescu la nunta, ca nu a trimis inca invitatiile si ca va avea invitati din toate formatiunile politice, si din USL, avand in vedere ca este in politica de 20 de ani si prietenii sai fac politica.

"Ei, cum sa nu am (invitati oameni politici - n.r.). Sunt om politic, Nu sunt in politica de ieri, de azi, sunt de 20 de ani. Am prieteni, partidul e ca a doua familie a mea, colegii mei, prietenii mei fac politica, nu sunt neaparat de la PDL, din foarte multe formatiuni politice, si de la USL. Sigur ca da, si de la USL am invitati, daca trebuie sa-i categorisim dupa criteriul politic. Eu cred ca suntem oameni si dincolo de apartenenta politica sau de om politic pe care le avem", a adaugat Anastase.

Ea a spus ca nunta sa este un eveniment de suflet, nu de partid si ca nu s-a gandit la o nunta mare si are foarte mari emotii.

"In alegerea locatiei, la Palatul Stirbey, am pornit de la biserica. Mi s-a parut biserica atat de frumoasa, cea de la Stirbey, incat de acolo am pornit povestea noastra si am construit dupa aceea. Casatoria religioasa este in centrul atentiei noastre si de aceea nunta are loc duminica", a adaugat Anastase.

Ea a spus ca domnisoara de onoare va fi o foarte buna prietena care este si actrita si a terminat si Facultatea de comunicare.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a mai spus ca nu a facut nunta cat timp PDL a fost la putere pentru ca acum are mai mult timp si acest moment ii ofera mai multa intimitate.

Despre inelul de logodna, Anastase a precizat ca este "un inel normal, dar care are o simbolistica foarte puternica" pentru ea.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

"In decursul celor 15 ani au fost mai multe momente in care Victor a incercat sa ma convinga sa facem pasul, dar in niciun caz cu inelul de care s-a spus in presa. Este un inel normal, care are o simbolistica pentru mine foarte puternica", a spus Anastase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.