Un barbat a fost arestat la Festivalul de la Cannes, dupa ce a tras doua focuri de arma in aer in timpul unui interviu live.

Un barbat a fost arestat, vineri, la Festivalul de Film de la Cannes, dupa ce a tras doua focuri de arma in aer, incidentul producandu-se chiar in timp ce actorii Christoph Waltz si Daniel Auteuil acordau un interviu live, informeaza MEDIAFAX.

Christoph Waltz si Daniel Auteuil acordau un interviu televiziunii franceze Canal+, difuzat in direct de pe malul marii, cand un barbat a tras doua focuri de arma in aer. Dupa ce au auzit impuscaturile, cei doi actori si persoanele care asistau la emisiunea in direct a Canal+ au inceput sa fuga pentru a se pune la adapost.

Agentii de paza si protectie au intervenit rapid si l-au pus la pamant pe acest barbat. Politia sosita la fata locului le-a spus tuturor oamenilor prezenti in acel loc sa fuga, intrucat barbatul tinea in mana o grenada. Politia l-a arestat pe acest barbat si a descoperit ca acesta purta asupra sa un cutit si o grenada, care nu era insa una reala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.