LifeStar 19 Mai 2013 14:10
 Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, a declarat, intr-o conferinta de presa organizata la Malmö, ca este pentru prima data cand un contratenor se califica in finala Eurovision, relateaza MEDIAFAX.

"Sunt fericit pentru ca sunt un castigator - sunt in finala. Este pentru prima data cand un contratenor se califica in finala Eurovision. Vocea este cel mai important lucru si voi incerca sa fiu si mai bun sambata. Le multumesc tuturor celor care m-au votat. Am plans o jumatate de ora dupa anuntarea rezultatelor. Sunt prea sensibil. Sunt foarte mandru sa imi reprezint tara si sa ii reprezint pe toti cantaretii de opera", a declarat Cezar, intr-o conferinta de presa organizata la Malmö, dupa anuntarea rezultatelor celei de-a doua semifinale a Eurovision Song Contest 2013.

Intrebat daca doreste sa ii multumeasca vreunei persoane, Cezar a declarat: "Vreau sa ii multumesc tatalui meu, care s-a dus la ceruri acum trei ani. El este cea mai importanta persoana din viata mea si ii dedic lui aceasta performanta".

Cezar a mai spus ca, cel mai probabil, el va fi castigatorul marii finale a editiei din acest an a Eurovision Song Contest, insa artistul roman a spus ca printre favoriti se numara si Georgia si Ucraina. Pe de alta parte, imediat dupa cea de-a doua semifinala, Cezar a remarcat faptul ca a avut probleme cu casca audio, dar a reusit sa le depaseasca continuand sa cante a cappella.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.