Filmul "Omul de otel 3" s-a mentinut, pentru al doilea weekend consecutiv, pe primul loc in box office-ul nord-american, urmat de lungmetrajul "Marele Gatsby", lansat weekendul trecut, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de societatea Exhibitor Relations.

"Iron Man 3", cu Robert Downey Jr. si Gwyneth Paltrow, care a realizat saptamana trecuta al doilea cel mai bun debut din istorie, cu incasari de 175,3 milioane de dolari obtinute in doar trei zile, a reusit weekendul trecut incasari de 72,5 milioane de dolari. Filmul cu cel mai bun debut in America de Nord este o alta productie Disney/ Marvel, pelicula "Razbunatorii/ The Avengers", care a avut incasari de 207,4 milioane de dolari in primul weekend de proiectii.

Povestea din "Iron Man 3" continua atat firul narativ din "Avengers", cat si pe cel din primele doua parti ale francizei "Iron Man", dar aduce o rasturnare suprinzatoare de situatie: Tony Stark, omul din spatele costumului Iron Man, miliardar de succes si supererou ori de cate ori are ocazia, este pus in situatia de a-si folosi inteligenta si inventivitatea pentru a redeveni Iron Man cel binecunoscut, dar fara a avea la dispozitie tehnologia si resursele financiare care erau o obisnuinta pentru el. Atunci cand universul sau este distrus de puternicul terorist Mandarinul, iar cei dragi lui sunt pusi in pericol, Tony Stark este nevoit sa faca fata amenintarii si sa isi salveze familia si concetatenii, scrie MEDIAFAX.

"Marele Gatsby", de Baz Luhrmann, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal si reprezentand o noua adaptare cinematografica a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, care va deschide miercuri cea de-a 66-a editie a Festivalului de Film de la Cannes, a debutat pe locul al doilea, cu incasari de 51,1 milioane de dolari in primul sau weekend de proiectii.

Filmul de actiune "Trage tare si te scoti/ Pain & Gain" a pierdut o pozitie si a coborat pe locul al treilea, cu incasari de 5 milioane de dolari. Aceasta comedie, in care Mark Wahlberg si Dwayne Johnson joaca rolurile unor antrenori de fitness din anii '90, dopati cu anabolizante, care decid sa devina infractori, este inspirata din fapte reale, relatate de presa din statul american Florida in 1999.

Filmul "Peeples", o noua comedie de Tyler Perry, in care un barbat logodit, interpretat de Craig Robinson, trebuie sa castige simpatia familiei logodnicei sale, a debutat pe locul al patrulea, cu incasari de 4,9 milioane de dolari.

Citeste si:
"Cod Rosu la Londra", pe primul loc in box office-ul romanesc
"Cod Rosu la Londra", pe...

Pe pozitia a cincea se afla filmul "42", cu incasari de 4,7 milioane de dolari. "42" prezinta viata lui Jackie Robinson, primul jucator de culoare care a evoluat in elita baseball-ului american.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.