O noua editie a Mogosoaia Clasic Fest, un eveniment dedicat muzicii clasice de cea mai buna calitate, va avea loc pe 18 si 19 mai, cand vor fi prezentate doua recitaluri menite sa comemoreze 50 de ani de la decesul unuia dintre cei mai importanti compozitori ai secolului al XX-lea, Francis Poulenc.

Astfel, Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia va gazdui doua recitaluri: unul cu lucrari pentru vioara si pian interpretate de duoul Atris, alcatuit din violonista Raluca Stratulat si pianista Adriana Toacsen, celalalt incluzand opusuri pentru instrumente de suflat si pian create de Francis Poulenc, prezentate de importanti solisti instrumentisti ai scenei romanesti - flautistul Ion Bogdan Stefanescu, clarinetistul Emil Visenescu, oboista Ana Maria Radu si pianista Verona Maier.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, ambele recitaluri vor incepe la ora 17.00

Pentru concertele de la Palatul Mogosoaia, optional se va asigura transport de la statia de metrou Parc Bazilescu, pretul unei calatorii dus-intors fiind de 8 lei. Microbuzele spre Palatul Mogosoaia vor pleca la ora 16.15.

Programul complet al evenimentului se gaseste pe: http://mogosoaiaclasicfest.wordpress.com/.

Organizatorii sunt Centrul Cultural Palatele Brancovenesti, Asociatia Culturala "Pro Valores", Radio Romania Cultural, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si ExcesMusic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.