Daca Dave Gahan a ales sa se relaxeze singur inainte de concert, Martin Gore si Andy Fletcher vor imparti aceeasi cabina.

Aceasta va fi extrem de spatioasa, urmand a fi decorata in culori cat mai calde.

Nu vor lipsi plantele naturale, florile de sezon si lumanarile ambientale menite sa ofere intregii incaperi un aer foarte “cozy”, conform cerintelor artistilor. Acestia vor mai avea la dispozitie si o “camera de zi”, dotata cu plasme, acces la televiziune prin cablu, internet, canapele, masute de cafea si open bar de unde nu vor lipsi sortimentele autohtone de bere.

Camera va fi conceputa ca un spatiu deschis, de socializare pentru toti membrii trupei si invitatii lor. Aceasta nu va fi insa singura modalitate de relaxare pentru Martin Gore si Andy Fletcher, cei doi aratandu-si intentia de a vizita Bucurestiul in eventualitatea unor ore libere inainte de repetitii.

Ei vor avea la dispozitie, pe toata durata vizitei in Romania, un sofer personal, bun cunoscator al capitalei si vorbitor fluent de limba engleza, care sa-i insoteasca la o plimbare in functie de timpul disponibil al artistilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.