Cezar, reprezentantul Romaniei la concursul Eurovision 2013, a declarat marti, inaintea plecarii delegatiei la Malmö, in Suedia, ca se considera un concurent de temut pentru participantii la aceasta competitie.

Delegatia Romaniei a plecat la Malmö miercuri dimineata, in jurul orei 5.00. Seful delegatiei, Dan Manoliu, a spus ca piesa lui Cezar, "It's My Life", este una pe care "ori o urasti, ori o iubesti".

"Aici nu sunt zone gri, e clar ca Romania nu va trece neobservata, anul acesta, la Eurovision", a spus Manoliu, care a mentionat ca bugetul necesar pentru participarea la celebrul concurs a fost, anul acesta, de 235.000 de euro.

La randul sau, Cezar a spus ca se simte foarte pregatiti, in special pentru ca nu simte greutatea unei prestatii live.

Englezii isi bat joc de Cezar Ouatu

"Sunt foarte increzator in mine insumi. La opera, totul este live, pentru mine este o rutina, asa ca nu simt aceasta greutate in spate", a declarat acesta.

Cezar a adaugat ca se simte ca un ambasador a doua genuri - opera baroca, domeniu in care contratenorul s-a remarcat, si stilul opera pop, exemplificat de melodia cu care va participa la Eurovision. "Cred ca pot crea acest schimb de public", a adaugat el, povestind ca, dupa ce a castigat finala nationala a Eurovision, a sustinut un spectacol de opera baroca in Bucuresti, unde 80% din public a fost format din oameni care il cunosteau doar datorita melodiei "It's My Life".

Despre melodia cu care va reprezenta Romania la Eurovision, Cezar a spus ca ii defineste viata "in trei minute". "In trei minute, povestesc viata mea, este vorba de faptul ca dragostea este suverana, dar si ca trebuie sa traiesti clipa", a spus artistul.

Cezar a spus ca mini-turneul sau de promovare la Londra, Amsterdam si Bruxelles i-a adus multe ecouri pozitive. "Am fost primit cu mare caldura. Ma consider un castigator si cu acest sentiment voi pleca si la Malmö", a spus el. "Cu siguranta nu vom trece neobservati (...) Cred intr-un Eurovision in Romania", a spus Cezar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.