Iulia si Mihai Albu, pe de o parte, si Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, pe de alta parte, au petrecut Pastele Impreuna.
Adriana si Silviu s-au revazut in vila omului de afaceri alaturi de baietii lor, Maximus si Eduard. Conform Click, nu a fost vorba doar de o vizita de curtoazie, ci de o adevarata impacare, cei doi hotarand sa isi acorde o noua sansa chiar in Joia Mare.

Omul de afaceri a fost atat de entuziasmat de impacarea cu fosta lui sotie incat si-a anuntat chiar si prietenii, prin SMS, despre reintregirea familiei. „Multe salutari de la noi. Familia Prigoana reintregita!”, astfel a sunat SMS-ul trimis.


Pe de alta parte, Iulia si Mihai Albu au petrecut, la randul lor, Pastele impreuna, alaturi de fiica lor, Mikaela. Iulia si-a invitat fostul sot in seara Invierii la ea acasa, unde au stat impreuna pana a doua zi la pranz, ospatandu-se cu friptura de miel si portocale, cozonac si vin rosu.

“Am fost la Iulia, am luat masa cu ea si cu fiica noastra. Ne-am simtit foarte bine. Sunt foarte fericit! Suntem pe drumul cel bun!”,
a declarat Mihai Albu pentru Libertatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.