Actrita Keira Knightley si logodnicul acesteia, James Righton, s-au casatorit, sambata seara, la proprietatea de cinci milioane de dolari a familiei acesteia, in Mazan, o localitate de langa Mont Ventoux (Provence), in compania unui numar restrans de invitati.

Cuplul, care s-a logodit in mai 2012, dupa ce s-au cunoscut la un eveniment organizat de Alexa Chung - s-a casatorit civil sambata dupa-amiaza, la primaria din Mazan, la 67 kilometri de Marsilia, dupa care, la bordul unei masini argintii Renault Clio, s-a intors la resedinta de lux a actritei pentru a porni petrecerea de nunta.

"A fost o ceremonie deosebit de emotionanta. Keira a parut foarte impresionata de tot si a varsat lacrimi de fericire", a spus o sursa pentru MailOnline.

Keira Knightley, in varsta de 28 de ani, celebra, printre altele, pentru rolul din "Anna Karenina", a purtat o rochie special creata pentru ea de designerul Karl Lagerfeld, a incaltat o pereche de balerini roz, iar vestimentatia a completat-o cu o jacheta Chanel si o ghirlanda fina, pe care a purtat-o pe cap.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.