Cezar Ouatu a fost criticat in termeni duri de presa britanica pentru melodia It's My Life, cu care va reprezenta Romania la concursul Eurovision care va avea loc la Malmo, in Suedia.

Potrivit Daily Mirror, Cezar "se screme la inceputul piesei ca un cantaret de restaurant surescitat".

Publicatia e a facut o trecere in revista a tuturor pieselor care vor participa la concursul Eurovision de la Malmo si a acordat una dintre cele mai mici note melodiei cantate de reprezentantul Romaniei la Eurovision, nota 2.

"It's My Life e atat de ingrozitoare ca aproape speram sa ajunga in finala, dar nu credem ca asta se va intampla. Cezar se screme la inceputul piesei ca un cantaret de restaurant surescitat inainte de a se lansa intr-un falset care ar putea sparge paharele. Versurile sunt ingrozitor de siropoase -sau poate ca asa le transmite el- iar faptul ca au adaugat cateva sunete electro basului nu salveaza melodia".

Cezar Ouatu va intra in cea de-a doua semifinala, in 16 mai. Daca se va califica, el va participa la finala Eurovision 2013, din 18 mai.

Marea Britanie a participat in 2012 la Eurovision cu melodia "Love will set you free" de Engelbert Humperdinck, care a terminat concursul Eurovision pe locul 25 din 26 . Deci poate ca nu ar trebui sa arate cu degetul alte tari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.