LifeStar 6 Mai 2013 12:39
Actrita Reese Witherspoon, care a fost arestata in aprilie pentru tulburarea ordinii publice, dupa ce sotul ei a fost oprit de politia rutiera din Atlanta (Georgia) pentru ca isi conducea automobilul in stare de ebrietate, a fost amendata cu 213 dolari, scrie MEDIAFAX.

Actrita nu a dorit sa conteste acuzatia de comportament turbulent in public adusa de autoritatile americane dupa ce a fost arestata pe 19 aprilie si a fost in cele din urma amendata cu 213 dolari.

In schimb, sotul ei, Jim Toth, a primit, joi, ca pedeapsa 40 de ore de munca in serviciul comunitatii, un program de educare in ceea ce priveste consumul de alcool si plasarea in regim de libertate conditionata timp de 12 luni.

Cu cateva ore inainte de audierea de joi, Reese a recunoscut - intr-un interviu pentru emisiunea de televiziune "Good morning, America" - faptul ca este pe deplin constienta ca a consumat prea mult alcool in acea noapte si a spus ca sotul ei si-a invatat lectia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.