Cristi Minculescu a inceput sa colaboreze din nou cu Nutu Olteanu, fondatorul Iris, cei doi urmand sa sustina in curand si concerte pe scenele din Romania.

Ideea reapropierii de Nutu Olteanu s-a materializat la insistentele Fundatiei Phoenix, care il reprezinta pe Cristi Minculescu, se spune in comunicat.

Fondator al trupei Iris (alaturi de Emil Lechinteanu si Nelu Dumitrescu), compozitor al primelor succese ale grupului si chitarist solo in anii '80, Nutu Olteanu s-a stabilit in Suedia la inceputul anilor '90, urmandu-si cariera de instrumentist, solist vocal si profesor de muzica.

"La fel de entuziast, Cristi a luat avionul de la Munchen la Stokholm si s-au pus cu totii pe repetitii, ca in cele mai bune vremuri. Rezultatul il va vedea si auzi si publicul din Romania in primele aparitii in concert, care vor fi anuntate in curand", se mai spune in comunicat.

Repertoriul va reuni "piese antologice din patrimoniul Iris, dar si doua compozitii noi", alaturi de "cateva preluari omagiale din istoria muzicii mondiale".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.