Actrita americana Natalie Portman va interpreta rolul principal feminin intr-un film inspirat din piesa de teatru "Macbeth", de William Shakespeare, in care il va avea ca partener pe actorul Michael Fassbender, informeaza MEDIAFAX.

Filmul, care va fi produs de compania See Saw Films, va fi regizat de cineastul Justin Kurzel, regizorul peliculei "Snowtown", pe baza unui scenariu scris de Todd Louiso si Jacob Koskoff.

Potrivit Screen Daily, dialogurile din noua productie cinematografica vor ramane foarte aproape de textul original scris de William Shakespeare.

Natalie Portman, obisnuita sa joace personaje controversate, va juca in acest film rolul Lady Macbeth, o femeie ambitioasa care il incurajeaza pe sotul ei, un nobil scotian, sa il ucida pe regele Scotiei, pentru ca ea sa devina astfel regina, dar care se simte teribil de vinovata dupa acel eveniment.

Actrita in varsta de 31 de ani a incheiat de curand filmarile pentru noul film regizat de Terrence Malick, un proiect al carui titlu nu a fost deocamdata ales si in care joaca alaturi de Michael Fassbender. Cei doi actori urmau sa joace din nou impreuna in westernul "Jane God A Gun", insa Fassbender a decis sa se retraga din acest proiect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.