Trupa americana Biohazard va concerta pentru prima data in Romania in aceasta vara, la B'estfest Summer Camp, eveniment care va avea loc intre 5 si 7 iulie, in Tunari, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Trupa americana Biohazard va concerta pentru prima data in Romania in aceasta vara, la B'estfest Summer Camp, eveniment care va avea loc intre 5 si 7 iulie, in Tunari.

Printre artistii confirmati deja la B'estfest se numara Texas, Nas, Nneka, Chase & Status, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker si Friction.

Originara din Brooklyn, New York, Biohazard a luat fiinta in anul 1987, fiind recunoscuta ca una dintre primele trupe ce au introdus in genul hardcore punk elemente metal, groove si influente hip hop.

Vara aceasta, Biohazard se va afla pentru prima data in Romania, pe 6 iulie, la B'estfest Summer Camp 2013, trupa confirmand aparitii si la festivaluri precum Dour (Belgia) si Brutal Assault (Cehia).

Abonamentele valabile pe intreaga durata a festivalului (150 de lei), biletele pentru o singura zi (70 de lei) si voucherele de camping (20 de lei) sunt disponibile in presale atat online, pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.