Formatia britanica va canta pentru prima oara in Romania, in cadrul festivalului B'Estfest Summer Camp.

Texas a fost formata in anul 1986 de catre Johnny McElhone, avand-o ca solista pe Sharleen Spiteri. Trupa a lansat de-a lungul carierei 7 albume de studio, 2 albume live, doua compilatii si nu mai putin de 31 de single-uri, 11 dintre acestea ajungand in UK TOP 10.

Cu peste 25 de milioane de albume vandute in intreaga lume, trupa Texas a fost premiata cu numeroase discuri de argint, aur si platina in tari precum Marea Britanie, Franta, Olanda, Elvetia, Suedia, Germania si Norvegia.

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile in pre-sale atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.

Citeste si: 10 festivaluri de muzica pentru vara 2013


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.