Fostul baschetbalist american Michael Jordan, in varsta de 50 de ani, s-a casatorit, sambata, in Florida, cu iubita sa Yvette Prieto (35 de ani), pe care a cunoscut-o in 2008.

La ceremonia ce a avut loc la biserica episcopala Bethesda-by-the Sea din Palm Beach, unde s-a casatorit si magnatul imobiliar Donald Trump cu Melania Knauss, au fost prezente aproximativ 500 de persoane.

Jordan a mai invitat 1.500 de persoane la receptia ce a avut loc la un club de golf din orasul Jupiter, unde fostul sportiv a construit recent o resedinta, scrie MEDIAFAX.

"Planuiau acest eveniment de multe luni. Michael voia sa ii ofere lui Yvette tot ce si-a dorit vreodata", a declarat un participant la ceremonie.

Jordan a cerut-o in casatorie pe Yvette Prieto in 2011, de Craciun. Cei doi si-au depus actele pentru a se casatori in martie.

Michael Jordan a mai fost casatorit, timp de 17 ani, cu Juanita Vanoy, de care a divortat in 2006. Jordan are trei copii cu Vanoy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.