Revista People a dezvaluit in numarul de miercuri cine este cea mai frumoasa femeie din lume.

Gwyneth Paltrow ne priveste zambind de pe coperta revistei, demonstrand ca in ciuda varstei de 40 de ani, inca este considerata o frumusete.

Selectia mai mult ca sigur a fost influentata de faptul ca Gwyneth apare in filmul "Omul de Otel 3", care va avea premiera saptamana viitoare in SUA si ceva mai devreme (viner, 26 aprilie) in Romania).

"Prin casa port doar blugi si un tricou. Nu port mai deloc machiaj. Sotul meu (Chris Martin) mai glumeste despre asta. Cand ma imbrac elegant si ma machez face un comentariu cum ar fi 'Wow! Esti Gwyneth Paltrow!' Pentru ca este asa de obisnuit sa ma vada neingrijita",
a declarat actrita, in legatura cu onoarea primita.

In urma cu doar o saptamana, actrita a fost desemnata cea mai "uracioasa" vedeta de la Hollywood de catre revista Star. Pe locurile urmatoare s-au clasat Anne Hathaway, Chris Brown si Lindsay Lohan, scrie Huffington Post.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.