Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a declarat, marti, ca in acest sezon estival salvamarii din Mamaia vor purta costume asemanatoare celor din anii '50, "budigai cu bretele", model similar celui pe care edilul il va purta in clipul piesei care promoveaza statiunea.

"In clip eu o sa fiu imbracat in salvamar si la vara toti salvamarii din Mamaia vor fi imbracati ca mine, cum sunt eu imbracat in clip. Toti in budigai, cum erau prin anii 50, sigur, putin stilizati, cu bretele", a declarat Radu Mazare, marti, intr-o conferinta de presa, citat de MEDIAFAX.

El a precizat ca singura problema a fost ca nu se gaseste usor un material in rosu si galben, culorile internationale ale salvamarilor, si ca a fost nevoie sa fie comandat in China.

Filmarile la clipul piesei pentru promovarea statiunii Mamaia vor avea loc in 1 si 2 mai in mai multe locatii din Mamaia, piesa respectiva urmand sa fie interpretata de Loredana, Radu Mazare si Cabron.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.