Citeste pagina aceasta? Probabil vei fi dat in judecata de catre Oana Zavoranu.

Oana Zavoranu este suparata ca, dupa ce a ajuns pentru a doua oara in spital, s-a spus ca este vorba de o tentativa de sinucidere.

"Am fost extrem de dezamagita zilele astea de toti cei care au putut crede macar o fractiune de secunda aberatia cu sinuciderea...cu Oana care este la pamant, terminata, numai piele si os, suferinda de o boala incurabila", spune Oana. Bruneta ameninta cu procese tabloidele si Spitalul Floreasca.

"Toate tabloidele de doi lei care au aberat vor plati, pentru ca de data asta vor fi chemate in instanta toate fituicile care au incasat baban zilele astea de pe urma mea. Au ras, au presupus, au dat ca sigur ca stiu ele,...etc... impreuna cu Spitalul de Urgenta Floreasca, care a refuzat sa dea, in mod tendentios, un comunicat ferm si real cu privire la ADEVaRATUL MOTIV AL SOSIRII MELE ACOLO, perpetuand astfel tot felul de barfe spuse, conform tabloidelor ," din surse medicale", astfel ca, vor avea din partea mea o intalnire dragalasa in instanta, unde nu mai tine cu ordinaria asta de doi bani si vor fii nevoiti sa spuna adevarul", a scris Zavoranca.

Oana Zavoranu l-a amenintat si pe fostul sau sot, Pepe, ca va avea de infruntat aparatul judiciar:

"Sa vedeti ce simpatic o sa fie si la DIICOT, unde urmeaza sa dea socoteala, romul Pascu cu nasicu' Maruta si trustul pro, ca sa explice ei toti cum e faza cu linsajul mediatic fara precedent asupra mea, sa explice cum e cu zecile de emisiuni in care doar chilotii cred ca nu mi-au fost adusi la tv, de emisiunile care au adus multi bani atat trustului cat si romului de ex-sot care se da acum mare boier", a completat Oana care spune de asemenea ca nu mai suporta sa auda de fostul sot.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.