Andreea Marin a vorbit despre problemele de sanatate pe care le-a avut si pe care le-a tratat in Turcia.

In presa s-a scris mult despre vizitele Andreea Marin la clinica din Turcia, multi au speculat ca ar avea lupus sau alte boli grave. Ei bine, “Zana” a vorbit pentru prima oara despre problema de sanatate care o macina si pe care a depistat-o dupa doi ani de investigatii amanuntite, scrie wowbiz.ro.

"Am avut o problema foarte serioasa, legata de imunitate, hormonala, asta dupa ceva timp de la nastere. Si lucrurile s-au agravat pentru ca, neavand un diagnosticul, practic nu tratam problema. Trecand vremea, au fost vreo doi ani la mijloc in care nu stiam ce am, analizele erau aparent bune si medicii imi spuneau “n-ai nimic”, insa simptomele aratau ca nu sunt in regula. In fine, e ca e bine cand totul cand se termina cu bine. Am rezolvat aceasta problema de sanantate. Mai am problema cu coloana pe care o tratez, am facut tratamente, analize, dar ma simt bine. La un moment dat ajunsesem nici sa nu pot dormi de dureri, nici sa stau mai mult pe scaun, nici sa stau in picioare sau sa port o conversatie", a spus Andreea Marin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.