Trupa de punk americana Marky Ramone’s Blitzkrieg, respectiv duo-ul austriac de drum and bass Camo&Krooked va concerta la Festivalul Peninsula, care se va desfasura intre 18 si 21 iulie, la Cluj-Napoca.

Rock and Roll Hall of Fame va fi reprezentat anul acesta in Romania! Marky Ramone, fost tobosar al trupei de cult The Ramones – considerata una din cele mai importante zece trupe din lume –, vine la Cluj-Napoca. Trupa lui Marky se afla intr-un turneu mondial, care promite sa aduca pe scene alese de pe intreg mapamond, muzica inconfundabila a The Ramones, care au marcat genul punk rock, inca de la infiintare, in 1974. "Tot timpul am fost de parere ca piesele The Ramones sunt prea bune pentru a nu fi interpretate live – spune Marky Ramone.

Camo&Krooked a fost infiintat de doi austrieci in 2007, insa destul de rapid muzica lor a ajuns sa aiba priza in Marea Britanie, tara de bastina a drum and bass-ului. In 2010, la Drum and Bass Awards au primit titlul de Cel mai bun artist nou, iar un an mai tarziu pe cel de Cel mai bun producator.

Concerte anuntate la Festivalul Peninsula:
18 iulie: Kaiser Chiefs (UK), Paul Kalkbrenner (DE), Utah Jazz & Stamina MC (UK), Suie Paparude (RO)
19 iulie: Benga (UK), Camo&Krooked (A) feat. MC Youthstar (UK/FR), The Sweet Life Society (IT)
20 iulie: Ska-P (ESP), Marky Ramone’s Blitzkrieg (US), N.O.H.A. (CZ, DE, US)
21 iulie: Ocho Macho (HU)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.