Dupa ce a vizitat Muzeul "Anne Frank", cantaretul a scris in cartea de oaspeti ca tanara evreica ar fi putut fi un fan Bieber.

Dupa vizita, Justin Bieber a scris in cartea de aur a muzeului ca "Anne a fost cu adevarat o fiinta deosebita. Cu putin noroc, ar fi putut fi o +belieber+". Pentru ultima afirmatie, cantaretul a fost aspru criticat, indeosebi pe Facebook.

Muzeul "Anne Frank" din Amsterdam l-a aparat luni pe Justin Bieber de valul de critici care s-a abatut pe capul tanarului cantaret canadian, dupa ce acesta a afirmat ca i-a fi placut ca printre fanii sai sa se afle si tanara evreica moarta intr-un lagar de concentrare.

"Credem ca trebuie retinut faptul ca un baiat de 19 ani a venit la casa Annei Frank si a stat acolo o ora vineri seara, cand putea sa faca o sumedenie de alte lucruri la Amsterdam", a declarat Maatje Mostart, purtator de cuvant al muzeului, potrivit rtv.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.