O femeie a fost arestata dupa ce l-a amenintat pe Hugh Jackman cu un aparat de ras electric, scrie MEDIAFAX.

O femeie care l-a urmarit si l-a amenintat cu un aparat de ras electric pe actorul australian Hugh Jackman, intr-o sala de sport din New York, a fost arestata de politia americana, afirma presa americana, citata de Reuters.

Katherine Thurston, in varsta de 47 de ani, a aparut in sala de sport in care Hugh Jackman se antrena, sambata dimineata, si, dupa o scurta conversatie cu actorul australian in varsta de 44 de ani, a parasit incinta. Femeia a fost arestata la scurt timp dupa aceea, la cateva strazi distanta de locul in care se afla acea sala de sport, a anuntat purtatoarea de cuvant a politiei din New York.

In timpul acelei scurte conversatii cu actorul, Katherine Thurston a inceput sa strige, spunand ca il iubeste pe starul australian, iar apoi a aruncat spre acesta un aparat de ras electric. Actorul nu a fost ranit, informeaza postul de radio 1010 WINS, care face parte din grupul CBS. Politistii spun ca nu pot sa confirme detaliile acestui incident.

Hugh Jackman le-a spus politistilor newyorkezi ca agresoarea sa il urmareste pe el si pe familia sa de mai multa vreme. Katherine Thurston a fost acuzata oficial de hartuire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.