Cantaretul de rap Snoop Lion (fost Snoop Dog, Snoop Doggy Dog) va semna cantecul de generic al serialului TV "One Life to Live" si va avea cateva aparitii in aceasta productie , informeaza contactmusic.com.

Jeff Kwatinetz, CEO-ul Prospect Park, compania producatoare a acestui serial, a declarat: "Suntem incantati sa avem sustinerea unui artist atat de mare precum Snoop Lion. Faptul ca el va scrie si va produce melodia de generic si faptul ca vom colabora in acest sens si cu Iza Lach este un lucru incredibil. Suntem extrem de recunoscatori si foarte emotionati cand ne gandim ca fanii il vor vedea pe Snoop Lion in acest show".

Potrivit MEDIAFAX, Snoop, in varsta de 41 de ani, a declarat recent ca are o criza a varstei mijlocii "invers" si crede ca este natural faptul ca a renuntat partial la petrecerile nebune in timp ce barbatii de varsta sa vor sa isi retraiasca adolescenta.

"Cand atingi un anumit moment al vietii tale, te trezesti, pui deoparte copilariile si vrei sa faci ceva pozitiv", a spus el. "Tot ceea ce faci ii afecteaza pe oamenii din preajma ta. Ai copii si, in sfarsit intelegi, scopul vietii (...) La 40 de ani, barbatii incep sa traiasca periculos pentru ca au fost conservatori toata viata, dar eu am tinut-o numai intr-o petrecere, pana acum", a spus el.

Snoop Dogg, in a carui discografie se regasesc albume precum "Tha Doggfather" si "Malice N Wonderland", si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch" (2004).

Din 1993, cand a devenit celebru, Snoop Dogg a vandut aproape 20 de milioane de albume in Statele Unite. Printre hiturile sale se numara "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este "Doggumentary" (2011).

Snoop Dogg a sustinut un concert, in septembrie 2008, la Arenele Romane din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.