Robbie Williams si Michael Bublé vor inregistra o piesa despre OZN-uri, care va fi inclusa pe urmatorul album de studio al artistului britanic, informeaza contactmusic.com.

Potrivit presei internationale, noul album al cantaretului Robbie Williams va fi puternic influentat de stilul muzical neo-swing.

Canadianul Michael Bublé, care urmeaza sa devina in curand tata, spune ca s-a imprietenit imediat cu Robbie Williams si considera ca acest fapt era inerent, intrucat are multe lucruri in comun cu artistul britanic, transmite MEDIAFAX.

"Nu cred ca exista altcineva in viata mea, cel putin pana acum, cu care as putea sa ma imprietenesc atat de repede cum am facut-o cu Robbie. Avem aproximativ aceeasi varsta, amandoi am trecut prin multe lucruri in viata. El tocmai a devenit tata, iar eu sunt pe punctul de a deveni tata. Amandoi avem probleme, amandoi mergem probabil putin prea departe cu lucrurile pe care le facem. El doar vorbeste ceva mai mult despre aceste lucruri decat o fac eu", a declarat Michael Bublé intr-un interviu acordat publicatiei australiene Herald Sun.

"Stilul neo-swing te prinde si e amuzant. Unul dintre versuri este acesta: «Soda pop, Yoda what?». Robbie l-a compus atunci cand pandea OZN-uri", a adaugat artistul canadian.

La randul sau, Robbie Williams, care are o fiica in varsta de sase luni, Theodora Rose, cu sotia sa, Ayda Field, a dezvaluit faptul ca a fost impresionat de partenerul sau de duet.

"Eu si Michael pe acelasi disc! Sunt incantat! Vom inregistra un cantec pe care l-am compus eu, el crede ca va fi un cantec bun si vrea sa il interpreteze in duet cu mine, iar eu sunt un mare fan al lui", a declarat Robbie Williams.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.