Concertul pe care Tarja Turunen trebuia sa il sustina joi seara, in Capitala, amanat pentru 7 mai.

Evenimentul a trebuit amanat din cauza starii de sanatate a cantaretei.

Potrivit organizatorilor, cei care au achizitionat bilete si nu doresc sa mearga la concertul de pe 7 mai pot recupera contravaloarea acestora de la sediul Eventim, incepand de luni, 15 aprilie.

"Cu parere de rau suntem nevoiti sa anuntam ca spectacolul «Beauty and the Beat» nu va putea avea loc in aceasta seara (joi seara, n.r.). Soprana Tarja Turunen nu poate sustine concertul din cauza unei raceli severe care i-a afectat corzile vocale", au informat organizatorii.

"Artista a incercat sa cante pana acum doua ore, dar a renuntat din cauza racelii puternice", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX un reprezentant al Phoenix Entertainment.

Tarja Turunen, Mike Terrana si Orchestra Simfonica Bucuresti urmau sa sustina un spectacol joi seara, la Sala Palatului. Artista si organizatorii regreta amanarea concertului si le promit fanilor ca se vor putea bucura pana la urma de spectacolul "Beauty and the Beat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.