Actrita care a interpretat-o pe "Doamna de Fier" a facut o declaratie de presa referitoare la fostul lider politic.

Meryl Streep a interpretat-o pe Margaret Thatcher in filmul "The Iron Lady", lansat in 2011 Pentru interpretarea sa, actrita a primit premiul Oscar pentru "Cea mai buna actrita in rol principal".

Declaratiile lui Meryl Streep:

"Pentru mine a fost un model datorita puterii sale interioare. Sa evolueze in mod legitim in cadrul sistemului politic britanic, afectat de preducati asa cum era, in acea perioada in felul in care a facut-o este un succes formidabil.

Faptul ca a castigat acest drept fara sa-l mosteneasca si fara sa fie vaduva vreunui om important. Faptul ca a rezistat urii si ridiculizarii. Acestea sunt dovezi ale unei maretii care merita sa fie tinuta minte care va inspira fete din jurul lumii sa uite de visul de a fi printese pentru o optiune diferita: aceea de a deveni liderul unei natiuni.

Sunt onorata ca am putut sa o interpretez, dar am doar o intelegere sumara privind obstacolele din calea ei si cum a reusit sa ajunga pe partea cealalta. Condoleantele mele pentru familia si prietenii sai"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.