"Urzeala Tronurilor" a castigat titlul de cel mai piratat serial, iar directorul HBO, Michael Lombardo, este oarecum incantat de veste.

Intrebat ce parere are ca peste un milion de oameni au downloadat intr-o singura zi premiera sezonului trei al serialului "Urzeala Tronurilor", Michael Lombardo, directorul grilei de programe la HBO, a raspuns:

"Probabil ca nu ar trebui sa zic asta dar statutul de cel mai piratat serial este un fel de compliment. Exista o cerere foarte puternica si nu a avut vreun impact negativ asupra vanzarilor de dvd-uri. Pirateria este o consecinta normala a faptului ca produci un serial de mare succes".

Serialul si-a depasit propriile recorduri cu ocazia premierei de pe 31 martie. Premiera de la ora 21 a strans 4,4 milioane de telespectatori si alte 1,9 milioane s-au uitat la reluari. Cifrele reprezinta o crestere de 13% fata de premiera sezonului doi, scrie ew.com.

Citeste si:
Urzeala Tronurilor a primit al patrulea sezon


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.