DJ-ul Paul Kalkbrenner, artistul Benga si formatiile NOHA si Suie Paparude vor concerta la Festivalul Peninsula, care va avea loc intre 18 si 21 iulie, la Cluj-Napoca.

Conform unui comunicat de presa transmis, vineri, de organizatorii Festivalului Peninsula, DJ-ul Paul Kalkbrenner, un artist care a pus bazele dubstep-ului - Benga, formatiile NOHA, Suie Paparude si Ocho Macho, o trupa de muzica live din Ungaria, se numara printre atractiile festivalului care va avea loc, intre 18 si 21 iulie, pe Valea Garbaului din Cluj-Napoca.

Biletele pot fi achizitionate pe site-urile eventim.ro, eventim.hu si eventim.de, precum si in reteaua Eventim. Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus in vanzare doua tipuri de abonamente, in functie de optiunea privind folosirea camping-ului si a facilitatilor aferente.

Pana in 14 iunie, pretul unui abonament fara campare este de 150 de lei, iar apoi, pana in 17 iulie, el costa 180 de lei, iar la fata locului poate fi achizitionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilitatile de campare costa 180 de lei (pana in 14 iunie), 210 lei (pana in 17 iulie), respectiv 240 de lei (la fata locului). Biletul de o zi costa 50 de lei pana in 14 iunie, apoi 70 de lei pana in 17 iulie si 90 de lei daca este cumparat de la intrarea la festival.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.