Jeremy Irons are o parere foarte... bizara... despre casatoria intre persoane de acelasi sex.

Actorul a declarat miercuri ca nu are sentimente puternice fata de de subiect, dar crede ca ridica intrebari interesante, inclusiv daca mariajul intre persoane de acelasi sex va reprezenta un pas spre legalizarea incestului, relateaza Huffington Post.

"Un tata nu ar putea sa se insoare cu fiul sau? Nu este incest atunci cand este vorba despre barbati deoarece incestul exista sa ne protejeze de nasterea copiilor cu malformatii dar barbatii nu pot avea copii" a explicat actorul.

"Mi se pare ca acum ne luptam pentru nume. Imi fac griji ca am putea devaloriza ce inseamna casatoria" ca ompletat Irons.

El a subliniat ca nu are o pozitie puternica in aceasta privinta si ca doreste tuturor sa "isi gaseasca pe cineva".

"Sa locuiesti cu un alt animal, indiferent daca este vorba despre un sot sau un caine, este grozav. Este superb sa ai pe cineva pe care sa iubesti. Nu cred ca este important sexul. Cum se numeste relatia respectiva nu este deloc important", a conchis actorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.