Natalia Ioana Onet a fost desemnata, miercuri, Miss Tourism Romania 2013 si urmeaza sa reprezinte tara la competitia internationala care se va desfasura in perioada 22 mai - 6 iunie, in Guineea Ecuatoriala, informeaza organizatorii.

Castigatoarea Miss Tourism Romania 2013 este absolventa a Facultatii de Biologie, cu specializarea Ecologie si Protectia mediului, din cadrul Universitatii Bucuresti si, in prezent, urmeaza masteratul in turism la aceeasi institutie.

Natalia are 23 de ani, o inaltime de 1,76 metri, dimensiuni 89-60-90, este nascuta in Satu Mare, dar locuieste in Bucuresti de mai multi ani. Tanara, care cocheteaza de cativa ani cu televiziunea, vorbeste patru limbi straine - engleza, franceza, spaniola si italiana -, acesta fiind considerat un atu intr-o competitie internationala, scrie MEDIAFAX.

De la varsta de 15 ani, dupa ce a castigat titlul Miss Boboc la Colegiul National "Doamna Stanca" din Satu Mare, si pana in prezent, Natalia a castigat locul al treilea la Miss Universe Romania 2009 si marele premiu la Miss Hostess Romania 2011. A fost, de asemenea, imaginea designerilor Clara Rotescu si Oana Savescu, a prezentat pentru Catalin Botezatu, Razvan Ciobanu, Doina Levintza si Amato - unul dintre designerii care creeaza tinutele pentru Lady Gaga.

La 17 ani a fost personaj principal in videoclipul celei mai in voga trupe dance de la momentul respectiv - 3rei Sud Est, dupa cativa ani urmand sa filmeze si pentru videoclipul celor de la Residence Deejays & Frissco, dar si pentru rapperul american Flo Rida.

Natalia a practicat scrima, spada si floreta timp de patru ani, este pasionata de psihologie, schi, echitatie si inot, insa cel mai mult iubeste copiii, fiind una dintre primele voluntare ale organizatiei Miss World Romania, implicandu-se activ in timpul sau liber in diverse proiecte caritabile si in sustinerea activitatii umanitare a organizatiei si anume ajutorarea copiilor cu probleme din intreaga lume.

Proaspata detinatoare a titlului Miss Tourism Romania 2013 va pleca sa reprezinte Romania in Guineea Ecuatoriala, pe continentul african, acolo unde va concura alaturi de alte aproximativ 60 candidate din tot atatea tari din intreaga lume.

Citeste si:
Irina Rimes, reacție dură după ce a fost comparată cu Theo Rose:...
Irina Rimes, reacție dură...

Natalia Ioana Onet va fi, timp de un an de zile, imaginea Miss Tourism Romania, avand sarcina de a se implica activ impreuna cu organizatia ExclusivEvent in cat mai multe campanii si actiuni de promovare a turismului romanesc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.