Reteaua de televiziune americana NBC a anuntat, miercuri, ca Jimmy Fallon va gazdui emisiunea "The Tonight Show" din primavara anului 2014, cand Jay Leno isi va finaliza contractul de prezentator al acestui program, potrivit nbcnews.com.

Dupa doua decenii de activitate, Jay Leno a anuntat ca va renunta la "The Tonight Show" in primavara lui 2014, locul lui urmand sa fie luat de Jimmy Fallon, care in prezent este gazda a show-ului "Late Night", difuzat tot pe NBC.

Potrivit MEDIAFAX, Jimmy Fallon, care din 2009 prezinta "Late Night", il va inlocui pe Jay Leno la emisiunea "The Tonight Show" din februarie 2014, potrivit The New York Times.

Anuntul oficial al NBC vine dupa cateva luni de zvonuri potrivit carora Fallon urma sa ii ia locul lui Leno, in conditiile in care contractul acestuia din urma cu NBC expira anul viitor.

"Jay Leno este un simbol al divertismentului, facand de peste 20 de ani milioane de oameni sa rada in fiecare seara a saptamanii", a declarat Steve Burke, Chief Executive Officer al NBCUniversal.

Potrivit acestuia, perioada atat de lunga de timp in care Jay Leno a fost gazda celui mai apreciat "late-night show" (emisiune de divertisment de seara, n.r.) este "un testament al eticii sale si al daruirii sale pentru telespectatori si pentru NBC".

La randul sau, Jay Leno l-a felicitat pe Jimmy Fallon. "Sper ca vei fi la fel de norocos ca mine si vei reusi sa iti pastrezi locul de munca pana cand vei deveni tipul cel batran", a glumit Jay Leno. "Daca o sa aveti nevoie de mine, ma gasiti (parcat, n.r.) in garaj", a mai spus Leno.

"Sunt foarte incantat sa gazduiesc un show care incepe astazi in loc de maine", a glumit Jimmy Fallon, facand referire la modificarea orei sale de intrare in emisie - 23.00, in loc de 00.35 (ora de incepere a emisiunii sale din prezent "Late Night", n.r.).

Citeste si:
Copilul unei jurnaliste a intrerupt transmisiunea in direct a mamei
Copilul unei jurnaliste si-a...

Pentru a face si mai usoara tranzitia pentru Fallon, "The Tonight Show" se va filma in New York, in Rockefeller Plaza, acolo unde era filmat initial show-ul. Acesta este locul unde in prezent se filmeaza emisiunea "Late Night", gazduita de Fallon.

Producatorul executiv al "The Tonight Show" va fi Lorne Michaels, creatorul si producatorul show-ului "Saturday Night Live".

Cu exceptia celor sapte luni foarte controversate cand a fost inlocuit cu Conan O'Brien, Jay Leno a fost gazda "The Tonight Show" timp de 20 de ani, devenind o legenda a televiziunii si divertismentului.

Jay Leno, in varsta de 62 de ani, prezinta "The Tonight Show" din 1992, cand l-a inlocuit pe Johnny Carson. El a parasit pentru scurt timp emisiunea in 2009, pentru un show in prime time la aceeasi televiziune, fiind inlocuit cu Conan O'Brien. Insa audientele scazute inregistrate de O'Brien i-au determinat pe cei de la NBC sa mute noua emisiune a lui Leno in intervalul original al acestuia, 23.35, si pe cea a lui O'Brien, dupa miezul noptii.

Citeste si:
8 vedete bogate care traiesc mai modest decat oamenii de rand
8 vedete bogate care traiesc...

Dupa o apriga disputa, O'Brien si-a dat demisia, primind despagubiri de 33 de milioane de dolari de la NBC, iar Leno s-a reintors ca gazda a "The Tonight Show" in martie 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.