Insarcinata in doua luni, Anamaria Prodan se gandeste deja cum va decurge cea de-a patra nastere prin cezariana.

Nu stie daca va alege o clinica din Romania sau din strainatate, dar cert este ca va fi filmata in timp ce naste si totul se va difuza imediat la un post tv. Anamaria a incheiat contractul cu Euforia si negociaza ca reality-show-ul ei sa se mute la Kanal D, scrie click.ro.

„In ultima vreme, sunt probleme financiare in trust. Nici emisiunile lui Catalin Botezatu - „Burlacul" si „Next Top Model" (n.r.) nu mai sunt bine platite. Vedetele ajung sa faca unele chestii pe banii lor. Sunt multi cei care se gandesc sa plece la un alt post tv", ne-a povestit o sursa din cadrul Antena 1.

Asadar, sezonul patru al reality-show-ului este putin probabil sa mai fie produs si difuzat de Euforia.

„Este cel mai important sezon pentru Anamaria. Sarcina va fi avansata, Reghe are si el schimbari in viata profesionala. In plus, urmatorul sezon va fi cel in care Anamaria va naste. Pentru ca miza este atat de mare, e posibil sa accepte oferta celor de la Kanal D, care-i dau mult mai multi bani", a povestit aceeasi sursa.

Si programul de filmare de la Antena 1 reprezinta un stres pentru familia Prodanca-Reghe.

„Laurentiu se simtea ingrozitor. Camera de filmat era in permanenta dupa el. N-aveau timp nici sa respire. La Kanal D au negociat un alt orar de filmare si sunt mult mai incantati", a explicat unul dintre prietenii apropiati ai


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.