In timpul unei calatorii in Sri Lanka, designerul roman s-a oferit sa plateasca tratamentul costisitor necesar pentru o femeie care suferea de cancer.

“Am inceput sa platesc o suma lunara fara sa stie exact cui sau exact de ce. Intr-o zi, barbatul cu care vorbisem initial m-a sunat si mi-a spus: ‘Maestre nu mai trimite bani! Sotia mea s-a vindecat complet’. De atunci, cei doi ma suna de fiecare sarbatoare, de ziua mea sau, pur si simplu, sa-mi spuna ca m-au pomenit in rugaciunile lor”, a declarat Botezatu pentru Cancan.

Designerul nu este la prima experienta laudabila in acest sens. In urma cu ceva timp, Catalin ne povestea cum a salvat de la moarte o femeie, aflata la un pas sa se prabuseasca intr-o prapastie din Guadalupe.

"Desi fac foarte multe acte caritabile, nu ii pot ajuta pe toti. Primesc mii de mailuri si sute de telefoane in care lumea imi cere ajutorul. Ma simt neputincios si imi pare rau ca nu ii pot ajuta pe toti. Din acest motiv, uneori, oamenii devin virulenti, nervosi in momentul in care le spui elegant, diplomat ca nu ii poti ajuta. Nu am o fundatie sau o banca din care pot oferi bugete tuturor. Stiu ca oamenii trec prin situatii grele si au nevoie de ajutor dar, din pacate, e o selectie care se face, hai sa zicem, naturala, si la nivelul meu si al altora”, a declarat designerul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.