Filmul de actiune "G.I. Joe: Represalii/ G.I. Joe: Retaliation", in care Bruce Willis lupta inca o data pentru a salva lumea, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de societatea Exhibitor Relations.

Acest film, al doilea din franciza "G.I. Joe", inspirata dintr-o serie de benzi desenate americane, ai carei eroi au fost transformati si in jucarii, a obtinut incasari de 41,2 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Filmul de animatie "Croods", fostul lider de saptamana trecuta, a coborat pe locul al doilea, cu incasari de 26,5 milioane de dolari. Acest film beneficiaza de vocile unor actori cunoscuti precum Nicolas Cage si Emma Stone si prezinta odiseea unei familii din preistorie care incearca sa isi asigure supravietuirea, scrie MEDIAFAX.

Un alt film lansat weekendul trecut, "Tyler Perry's Temptation: Confessions of a Marriage Counselor", care prezinta abaterile de conduita ale unei specialiste in consiliere conjugala, a debutat pe locul al treilea, cu incasari de 22,3 milioane de dolari.

Thrillerul "Cod Rosu la Casa Alba/ Olympus Has Fallen" a coborat doua pozitii, pana pe locul al patrulea, si a obtinut incasari de 14 milioane de dolari. Scenariul acestui film de actiune, care include multe scene spectaculoase, cu Aaron Eckhart in rolul presedintelui american si cu Gerard Butler in rolul unui fost agent secret, este construit in jurul unui atac nord-corean fictiv asupra Casei Albe.

Filmul "Grozavul si puternicul Oz/ Oz The Great and Powerful", o superproductie a studiourilor Disney, a pierdut alte doua pozitii si a coborat pe locul al cincilea, cu incasari de 11,6 milioane de dolari. Cu un buget de productie estimat la 200 de milioane de dolari, acest film SF i-a atras pe spectatori in salile de cinematograf din Statele Unite si Canada gratie unei distributii de zile mari, in care stralucesc Rachel Weisz, James Franco, Michelle Williams si Mila Kunis. Filmul prezinta aventurile lui Oscar Diggs, un magician de circ lipsit de anvergura, care pleaca la bordul unui balon cu aer cald din Kansasul sau natal si prafuit pentru a se stabili in extravagantul Taram al lui Oz, unde pretinde ca este marele magician asteptat de toti locuitorii acelei tari.

Citeste si:
"Cod Rosu la Londra", pe primul loc in box office-ul romanesc
"Cod Rosu la Londra", pe...

Filmul "Gazda/ The Host", adaptat dupa romanul omonim scris de Stephenie Meyer, autoarea celebrei saga "Amurg" ("Twilight"), cu Saoirse Ronan si Diane Kruger in distributie, a debutat pe locul al saselea in box office-ul nord-american, cu incasari de 11 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.