Rockerul american Marilyn Manson este noua imagine oficiala a brandului de lux Saint Laurent Paris, cunoscut pana in 2012 sub numele de Yves Saint Laurent.

Muzicianul american a pozat cu aceasta ocazie pentru o sedinta foto, in tinute goth si grange, pentru noua colectie masculina a renumitului brand francez, creata de designerul Hedi Slimane.

Marilyn Manson calca astfel pe urmele altor doi rockeri celebri - Beck si Christopher Owens, solistul trupei Girls - in calitate de imagine oficiala a casei Saint Laurent Paris, cunoscuta pana anul trecut sub numele de Yves Saint Laurent.

Marilyn Manson este un cantaret controversat, gratie aparitiilor sale din concerte si videoclipurilor in care poarta machiaje stridente si afiseaza o alura androgina. Printre hiturile sale se numara "Irresponsible Hate Anthem", "Sweet Dreams (Are Made Of This)", "Tainted Love" si "Beautiful People", scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.